Händelser

Imorgon

Julkonsert

Klockan 18:00

Sång och musik av lokala inbjudna artister
Insamling till välgörenhet
Gratis inträde

Grötfest med samling inför julen

Klockan 17:00

Anmälan på lista i kyrkan

Söndagsskolan visar vad VÄNSKAP är

Presentation

Furubackskyrkan är en ekumenisk församling ansluten till Svenska Alliansmissionen och Pingströrelsen. Det innebär att det är en öppen gemenskap med en vilja att skapa en varm atmosfär som är till för alla.

Vi längtar efter att människor i alla åldrar, med olika bakgrund, ska finna en plats med varm gemenskap hos oss. Vi vill vara en kyrka för hela livet, för tro och för sökande, för stöd och gemenskap – en mötesplats mellan Gud och människor – och människor emellan.

Tron på Jesus Kristus och vad det innebär att följa honom är församlingens centrum. Så som han mötte människor, så vill vi möta var och en.

All verksamhet är offentlig och öppen för alla och den kan du läsa mer om på vår hemsida. Var och en hälsas välkommen. ”Delad glädje är dubbel glädje!”