För mig har lovsång och gospel alltid varit mitt sätt att be och lova Gud. Jag är inte en person som kan massa fina ord och vet hur jag ska uttrycka mig. Men genom sången har jag fått hjälp att sätta ord på min tacksamhet, mina bekymmer och mina önskemål.

Ända sedan jag var liten har jag sjungit i barnkör och ungdomskörer. Det finns en sån glädje i att få träffa andra och sjunga, ibland sjunga sig alldeles hes efter en körhelg.

”All praises be to the King of Kings. For the Lord, our God, is wonderful”

Jag tror att musik är en gåva från Gud. Musik har förmågan att beröra till tårar, trösta, lyfta upp, ge glädje med mera. Därför kan vi sjunga – låt aldrig lovsången tystna!

/ Ester Hellman

Ps. Var med och sjung i kör med oss i Furubackskyrkan. Vi har övning nu 14/5 och 16/5. Uppsjungning tillsammans på Gudstjänsten 19/5. Alla är välkomna. Mer information finns i vår kalender och på denna pdf.