Furubackskyrkan är en plats där vi har möjlighet att växa och vara unika, i tro och gemenskap. En gudstjänstplats där vi får fira gudstjänst på olika sätt. En viloplats där vi får vara som vi är utan krav på prestation. Vi är Barnarps Frikyrkoförsamling med lokal på Lovsjövägen 10.

Församlingen Tillhör både Pingst och Svenska Alliansmissionen. Vi är en grupp på ca 60 medlemmar där alla åldrar är representerade. Vår önskan är att få vara en mötesplats människor emellan och mellan människor och Gud.

På grund av pandemin har vi i skrivande stund inga fysiska samlingar i kyrkan. Istället hittar du oss på YouTube, Facebook och vår hemsida. Där kan du ta del av våra hälsningar bestående av mini-gudstjänster.

Klicka här, eller på bilden nedan för att se vår nya Youtube kanal.

Även om vi inte kan mötas till samlingar, så fortsätter vi att vara kyrka. Det kan du läsa om i vårt nya nummer av Furubacken ( Klicka här ). Bladet finns även att se och ladda ned om du klickar på ”kontakt” i menyn här på hemsidan.

Precis som alla andra längtar vi efter att få mötas igen, och så snart pandemin är under kontroll vill vi gärna visa er vår kyrka som vi renoverat under 2020.

Välkommen till Furubackskyrkan!